Istarska Konoba - IZLETIŠTE  BRATULIĆI

Istarski restoran je sastavni dio IZLETIŠTA BRATULIĆI u kojem se nude namirnice prirodnog podrijetla iz vlastitog ili lokalnog uzgoja.

Restoran  u sastavu IZLETIŠTA ISTRA PARTNER Bratulići,otvoren je isključivo uz prethodnu najavu dolaska i rezervacije stola za konzumaciju i to najranije u 13,00 h a Dužina ostanka na konzumaciji uvjetovana je prethodnim dogovorom i to ručak od 13.00 - 17.00 h a večera za goste završava najkasnije u 21,00 h .

Ne postoji istarsko tradicionalno jelo koje se i u našem restoranu ne može kušati, bilo da je već u našoj a la cart ponudi(jelovniku) ili ga pripremamo po posebnoj želji gosta.

Uz uvijek dobar pršut i sireve (kozji,kravlji,ovčji) preko salata od šumskih šparuga ili gljiva iz vlastite priprave preko ručno rađenih kućnih tjestenina koje se pripremaju u umaka od tartufa ,gljiva,mesa domaće junetine ili u umaku od mesa istarskog boškarina pa do janjetine i janjećih kotleta, mesa domaćih kozlića ili odojka na žaru.

Naravno, pri kraju svakog jela, nezaobilazne slastice i domaći kolači te marmelade rađene po posebnim starinskim receptima koje domaćica ljubomorno čuva u svojoj arhivi recepata.

Što se vina tiče, vlasnik zna svojim gostima u šali reći da je vino kuće dobro zbog toga što on prvenstveno - pije a manje zbog samoga gosta, ali istina je da su otvorena vina, malvazije, terana i od prošle godine i rosea, koje u restoranu poslužujemo, vrhunske kvalitete.

Od flaširanih vina, uvijek su u hladnim vetrinama nezaobilazni istarski dragulji : Grotta, Coronica ili  Kozlović, Arman,bijela malvazija ili slatki desertni muškat, vina za svačiji i najrafiniraniji okus.

Obvezan upit i telefonska rezervacija

Agroturizam Istra Partner

Vlasnik: obitelj Lupetina
Bratulići 17, 52207 Barban

Pratite nas

Facebook
Tripadvisor

AGROTURIZAM ISTRA PARTNER 2021@Copyright  - All right reserved. Created by ProBiz